Esemény
2019.06.13.

A Lovasút Rendezvényközponti SKODA esemény beszámolója

2019. május 30-án a SKODA Magyarország megrendezte premier eseményét, amelyen a SKODA kereskedések értékesítői vehettek részt, és megismerhették a legújabb modelleket. Az esti rendezvény a Lovasút Rendezvényközpontban került megrendezésre, ami Buda szívében és egyik legszebb útján található.
skoda

A bemutatott modellek a következők voltak:


A hamarosan piacra kerülő SKODA KAMIQ, a márka első városi crossovere, amivel a SKODA célja az volt, hogy egy más- és újfajta SUV modellt hozzanak létre. A KAMIQ a  kategória legnagyobb belső terét nyújtja a vásárlóknak,és több, mint 20 “Simply clever” praktika található benne. A legszembetűnőbb fejlesztés, hogy a fényszóró és az irány-, és helyzetjelző elkülönültek egymástól és kristályhatású üveggel és LED-egységekkel erősítik az összhatást.

A SKODA SCALA már megtalálható a márkakereskedésekben, 12 különleges színből választhatnak az érdeklődők. A SCALA 467 literes, variálható csomagtérrel és hosszú utastérrel rendelkezik, illetve többféle Assist rendszerrel lett felszerelve, melyek segítik és védik a sofőrt a megtett út során. A rengeteg extra mellett a LED hangulatvilágítás lehet újdonság,ami már a SCALA-ban felfedezhető 2 színben.

A megújult SKODA SUPERB COMBI új klímaberendezéssel rendelkezik, csomagtartóját a lába mozgatásával is kinyithatja, és hangulatához illő színben utazhat,a 16 színben kapható hangulatvilágítás is segíti a kellemes térérzetet. Az autó 660 literes csomagtartó térrel rendelkezik, és memóriafunkcióját több módon is kihasználhatja a tulajdonos.  A vezető igazán kényelembe helyezheti magát a hiszen az ülése memória- és masszázsfunkcióval rendelkezik.

Az autók bemutatása után a móri Geszler Pincészet tartott borkóstolót, illetve a résztvevők egy pompás vacsorában részesülhettek. Kollegáink rengeteg új információval és élménnyel tértek vissza hozzánk, és várják szalonunkban az érdeklődőket!