Esemény
2019.06.19.

Beszámoló a 2019-es World Dealer Konferenciáról!

A Skoda 2019-ben is megrendezte a World Dealer Conference eseményét, melyen a Škoda kereskedések vezetőit, értékesítőit látják vendégül minden évben. A két napos esemény idén áprilisban került megrendezésre, Valenciában, Spanyolországban. A harmadik legnagyobb spanyol város rengeteg izgalmat rejt magában,a modern kor építészeti csodái éppúgy jelen vannak, mint a múlt épített örökségei. Ezek mellett tengerparti üdülőhely is, így kiváló helyet és környezetet biztosított a rendezvény megszervezésére.
valencia

Miről is szól ez a konferencia? A két nap alatt a vendégek megismerhetik a gyár jövőbeli elképzeléseit, találkozhatnak a legújabb modellekkel és ötletekkel. Idén értékesítő kollegánk többek között a Škoda Scala-t ismerhette meg és próbálhatta ki a tengerparti városban.

Az új Scala 467 literes, variálható csomagtérrel rendelkezik és 12 gyönyörű színből választhat az érdeklődő. Az autó már Park Assist illetve Sávtartó- és Front Assist rendszerrel készült, melyek segítenek mind a parkolásban, illetve veszély esetén az autó segíti a sofőrt, megállítja a gépjárművet, illetve megtartja a sávot, amiben éppen halad.

A hivatalos program április 5-én a Škoda Scala tesztvezetésével vette kezdetét, amit egy szabadtéri ebéd követett, ezt egy narancsligetben fogyaszthatták el a vendégek.Természetesen ebéd közben a legújabb modell dizájnját, érdekességeit és használhatóságát tárgyalták meg a résztvevők.

Az ebédet követően a tesztelők szabad kezet kaptak, így ők választhatták ki, hogy milyen úton szeretnének visszaérkezni a városba. Az autót visszafelé minden körülmény között kipróbálhatták, hegyen fel, hegyről le, tengerparton, kanyargós utakon. A Scala mindenhol nagyon jól teljesített, kollegánk elmondása szerint kényelmes volt, gyors és dinamikus!

Az esti hivatalos rendezvényen  több újdonságot is láthattak a résztvevők. Bemutatták az ősszel megjelenő városi kis terepjáró legfrissebb tagját a Škoda Kamiq-ot, aminek a vagánysága elkápráztatott mindenkit.

A Kamiq mellett bemutatták az új Octavia-t, továbbá a színpadra gurult a most felfrissített Skoda Superb ráncfelvarrott változata. A legnagyobb látványosság azonban a két új teljesen elektromos terepjáró megjelenése jelentette. A CITIGOe iV, amellyel a Škoda megjelenik az elektromos mobilitás területén, illetve a márka első hálózatról tölthető (plug-in) hibridhajtású modelljeként a SUPERB iV. Az elektromos autók megjelenése 2020 végére várható.

Másnap délelőtt egy Work Shop-on vehettek részt a vendégek, ahol a rendelhető tartozékok, kiegészítők mellett az elektromos autók háttérberendezéseiről, töltéséről, hatótávolságokról is felvilágosítást kaptunk. A rendezvényt egy különleges ebéddel zárták le a rendezők.

Kollegánk mélységesen megtisztelve érezte magát, amiért részt vehetett a tengerparti eseményen, és láthatta, kipróbálhatta az újdonságokat. Rengeteg élménnyel tért haza, hasznos és elengedhetetlen információkat hozott magával, melyeket munkatársaival és az ügyfelekkel is szívesen megtárgyal.