Megújítja értékesítési rendszerét a ŠKODA – online foglalási rendszer azonnal elvihető új autókra!

Tegye rá kezét új álomautójára!
új

Saját raktárkészlet

www.sandorauto.hu

Országos raktárkészlet

www.onlinerendeles.skoda.hu

Azonnal elvihető új modelljeink már interneten keresztül is megrendelhetőek, online bónusszal.

Legújabb, mindössze pár kattintást igénylő szolgáltatásunk részeként Ön választ egyet azonnal elérhető modelljeink közül, a kiválasztott autót ideiglenesen zárolják, amíg értékesítőnk felveszi Önnel a kapcsolatot, a további ügyintézés és adminisztráció során is igyekszünk minimálisra csökkenteni a személyes érintkezést, hogy Ön otthonról intézhesse, amit csak lehet, végül a megvásárolt raktári ŠKODA modellt az Ön által megadott címen, megfelelő ózongenerátoros fertőtlenítést követően adja át kollégánk Önnek.
Amint a fentiekből látható, nemcsak gyors, kényelmes, de a jelenlegi járványügyi helyzetben ügyfeleink egészségét maximálisan szem előtt tartó szolgáltatásról van szó, melyhez ráadásul extra kedvezményt is biztosítunk! A kiválasztott raktári modell online bónuszának mértéke OCTAVIA modell esetében 300 000 Ft, SCALA és FABIA Combi esetében 200 000 Ft.

Csábítóan hangzik, igaz? És akkor még nem is említettük, hogy az akciós készlet folyamatosan frissül, így, ha az alábbi modellek között ma nem is találja meg álmai ŠKODA modelljét, érdemes újra ellátogatni oldalunkra legközelebb is!

Végezetül szeretnénk felhívni figyelmét arra, hogy az oldalon feltüntetett akciós online vételárból további kedvezmények érhetőek el.

Bővebb információkért keresse értékesítési vezetőnket az alábbi elérhetőségeken vagy kattintson és foglalja le most autóját!

 
 

Zoltán
Kőrösi

Értékesítési Vezető
Telefonszám:
Mobiltelefonszám: +36 20 583 6515
Fax: