SKODA SCALA a Sándor Autóházban!

Minden elemében újat mutat.
sc

A ŠKODA SCALA az első olyan ŠKODA, amely már a márka új dizájnnyelvét követve született. Ez a dizájnnyelv érzelemdús és lendületes. Ezt az új korszakot jelzi, hogy a SCALA az első ŠKODA Európában, amely hátul a jól ismert logó helyett  a "ŠKODA" feliratot viseli az ötödik ajtón. Az akár 18 colos könnyűfémkerekek dinamikussá teszik az autó megjelenését, és ezt tovább fokozza az egyedülálló, üveggel borított hátsó ajtó és panoráma tetőablak, amely az Emotion csomagban is elérhető.

Ahogy a külső, úgy az utastér kialakítása is a VISION RS tanulmányautón alapul. A kategória egyik legnagyobb csomagtartója a SCALA-é, az utastere pedig az OCTAVIA belső méreteivel vetekszik. De ha ez még nem győzné meg, akkor érdemes körbe nézni a teljesen új formavilágú, magas minőségű és puha anyagok felhasználásával kialakított utastérben. A műszerfalon magasan elhelyezett és akár 9.2 colos érintőképernyővel ellátott központi kijelző, az új kialakítású ajtókárpitok, a LED hangulatvilágítás, a meleg árnyalatok és az üléshuzatok kontrasztos színes varrása kellemes atmoszférát hoz létre. Az opcióként rendelhető fűtött szélvédő, és a fűtött kormánykerék további kényelmet biztosít.

Bővebb információért kattintson:

SCALA műszaki adatok

SCALA katalógus

Csomagtér

467 literes, variálható csomagtér. Egy családi autóban sosincs elég rakodóhely! Vagy mégis? A SCALA-val érdemes egy próbát tennie, hiszen nem csak a kategória egyik legnagyobb csomagterével rendelkezik, de további 26 liter egyéb rakodóhelyet is kínál a családodnak.

Vezeték nélküli töltés

Unja a vezetékeket? Az új Infotainment rendszer vezeték nélküli töltést, és Apple CarPlay csatlakozási lehetőséget kínál Önnek. 

Simply Clever

Tölcsért csinálunk a kupakból. Emlékszik mennyi mosófolyadékot locsolt már mellé? A SCALA Simply Clever megoldása segít Önnek, hogy ami két liter a palackban, annyi legyen a tartályban is. És ez csak egy, a 32 Simply Clever megoldás közül!

ŠKODA CONNECT

Elfelejtette hol parkolt, vagy nem zárta be az autóját? A ŠKODA CONNECT alkalmazás segítségével távolságtól függetlenül megtalálja, sőt akár be is zárhatja autóját.

Kőrösi
Zoltán

Értékesítési Vezető
Telefonszám:
Mobiltelefonszám: +36 20 583 6515
Fax: