MOON Power töltők elektromos autójához

Ahogy arról már korábban írtunk, 2020-tól a SKODA két modellje is megvásárolható lesz elektromos illetve hibrid formában.A SKODA CITIGOe iV az első teljesen elektromos modell, mely 265 km-es hatótávot biztosít 1 töltéssel.A másik modell a SKODA SUPERB Hibrid, melynek meghajtását egy 1,4 literes TSI benzinmotor végzi, ezt egy villanymotor egészít ki egy 160 kW-os (218 lóerős) rendszerré. Az autónál az elektromos hatótáv 56 km.
superb

Ha elektromos autót vásárol, természetesen gondoskodni kell azok töltéséről otthon, esetlegesen útközben is.

A MOON Power töltői mindezeket lehetővé teszik, és a jó hírünk az, hogy a Sándor Autóháztól már meg is tudja rendelni az autójához szükséges berendezést:

MOON Wallbox Basic: A MOON Wallbox Basic töltőberendezéssel elektromos hajtású autóját a maximálisan 11 kW töltőteljesítménnyel biztonságosan és egyszerűen töltheti. Teljesen mindegy, hogy a töltés garázsban, mélygarázsban, autóbeállóban vagy parkolóhelyen történik a, 4 méter hosszú töltőkábellel könnyen eléri autóját.

Terméklap

MOON Wallbox Connect: A kompakt MOON Wallbox Connect töltőkészülék a aszabadban is felszerelhető berendezés, az elektromos hajtású autók gyors és biztonságos töltését teszi lehetővé. A maximálisan 2x 22 kW töltőteljesítménnyel a Wallbox két gépkocsi egyidejű töltésére is lehetőséget biztosít. Az okostöltő készülék egyszerűen csatlakoztatható LAN, WLAN vagy GSM modul használatával, így online folyamatosan ellenőrízheti az adatokat.

Terméklap

A MOON2GO készlet: A készlet a töltőből, 3 csatlakozóadapterből és az ezekhez tartozó táskából áll. Az első olyan töltőberendezés, amely útközben is használható, 22kW töltőteljesítménnyel. A töltőberendezés Plug&Play módszerrel működik, automatikusan felismeri a csatlakozóaljat és a jármű paramétereit.

Terméklap


A termékek már megvásárolhatók, kérdésével bátran keresse munkafelvevőinket, értékesítőinket!