MOON Power töltők elektromos autójához

Az új ŠKODA ENYAQ iV az első olyan modellünk, amelyet az alapoktól elektromos autónak terveztünk. Csakis így tudtuk elérni a kitűzött célt: egy olyan teljesen elektromos SUV modellt, amely a mai csúcstechnológiát nyújtja számunkra, megalkuvás nélkül. Ezért lehet a ŠKODA ENYAQ iV már első pillantásra is innovatív és minden részletében lenyűgöző.
superb

A környezetre figyelve, kompromisszummentesen.Kettő az egyben. Ismerős a szlogen, igaz? Akkor szokták ezt emlegetni, amikor elég egy valamit használnunk ahhoz, hogy két teljesen különböző termék előnyét élvezhesssük. Ritkán teljesül maradéktalanul ez az ígéret, de a ŠKODA SUPERB iV esetében ez nem csupán egy üres szlogen. Hiszen a SUPERB iV ötvözi a benzinmotor és az elektromos meghajtás legjobb tulajdonságait. Egyszerre figyelhetünk a környezetünkre és utazhatunk messzebbre is, kompromisszummentesen.

Ha elektromos autót vásárol, természetesen gondoskodni kell azok töltéséről otthon, esetlegesen útközben is.

A MOON Power töltői mindezeket lehetővé teszik, és a jó hírünk az, hogy a Sándor Autóháztól már meg is tudja rendelni az autójához szükséges berendezést:

MOON Wallbox Basic: A MOON Wallbox Basic töltőberendezéssel elektromos hajtású autóját a maximálisan 11 kW töltőteljesítménnyel biztonságosan és egyszerűen töltheti. Teljesen mindegy, hogy a töltés garázsban, mélygarázsban, autóbeállóban vagy parkolóhelyen történik a, 4 méter hosszú töltőkábellel könnyen eléri autóját.

Terméklap

MOON Wallbox Connect: A kompakt MOON Wallbox Connect töltőkészülék a aszabadban is felszerelhető berendezés, az elektromos hajtású autók gyors és biztonságos töltését teszi lehetővé. A maximálisan 2x 22 kW töltőteljesítménnyel a Wallbox két gépkocsi egyidejű töltésére is lehetőséget biztosít. Az okostöltő készülék egyszerűen csatlakoztatható LAN, WLAN vagy GSM modul használatával, így online folyamatosan ellenőrízheti az adatokat.

Terméklap

A MOON2GO készlet: A készlet a töltőből, 3 csatlakozóadapterből és az ezekhez tartozó táskából áll. Az első olyan töltőberendezés, amely útközben is használható, 22kW töltőteljesítménnyel. A töltőberendezés Plug&Play módszerrel működik, automatikusan felismeri a csatlakozóaljat és a jármű paramétereit.

Terméklap


A termékek már megvásárolhatók, kérdésével bátran keresse munkafelvevőinket, értékesítőinket!

 

Zvara
Ernő

Szerviztanácsadó
Telefonszám: +36 37 502 171
Mobiltelefonszám: +36 20 583 6536
Fax: