Sándor Autóház MOON Power töltők elektromos autójához

  1. Sándor Autóház Kft.
  2. MOON Power töltők elektromos autójához
2021.05.06.

MOON Power töltők elektromos autójához

Az új ŠKODA ENYAQ iV az első olyan modellünk, amelyet az alapoktól elektromos autónak terveztünk. Csakis így tudtuk elérni a kitűzött célt: egy olyan teljesen elektromos SUV modellt, amely a mai csúcstechnológiát nyújtja számunkra, megalkuvás nélkül. Ezért lehet a ŠKODA ENYAQ iV már első pillantásra is innovatív és minden részletében lenyűgöző.

superb

A környezetre figyelve, kompromisszummentesen.Kettő az egyben. Ismerős a szlogen, igaz? Akkor szokták ezt emlegetni, amikor elég egy valamit használnunk ahhoz, hogy két teljesen különböző termék előnyét élvezhesssük. Ritkán teljesül maradéktalanul ez az ígéret, de a ŠKODA SUPERB iV esetében ez nem csupán egy üres szlogen. Hiszen a SUPERB iV ötvözi a benzinmotor és az elektromos meghajtás legjobb tulajdonságait. Egyszerre figyelhetünk a környezetünkre és utazhatunk messzebbre is, kompromisszummentesen.

Ha elektromos autót vásárol, természetesen gondoskodni kell azok töltéséről otthon, esetlegesen útközben is.

A MOON Power töltői mindezeket lehetővé teszik, és a jó hírünk az, hogy a Sándor Autóháztól már meg is tudja rendelni az autójához szükséges berendezést:

MOON Wallbox Basic: A MOON Wallbox Basic töltőberendezéssel elektromos hajtású autóját a maximálisan 11 kW töltőteljesítménnyel biztonságosan és egyszerűen töltheti. Teljesen mindegy, hogy a töltés garázsban, mélygarázsban, autóbeállóban vagy parkolóhelyen történik a, 4 méter hosszú töltőkábellel könnyen eléri autóját.

Terméklap

MOON Wallbox Connect: A kompakt MOON Wallbox Connect töltőkészülék a aszabadban is felszerelhető berendezés, az elektromos hajtású autók gyors és biztonságos töltését teszi lehetővé. A maximálisan 2x 22 kW töltőteljesítménnyel a Wallbox két gépkocsi egyidejű töltésére is lehetőséget biztosít. Az okostöltő készülék egyszerűen csatlakoztatható LAN, WLAN vagy GSM modul használatával, így online folyamatosan ellenőrízheti az adatokat.

Terméklap

A MOON2GO készlet: A készlet a töltőből, 3 csatlakozóadapterből és az ezekhez tartozó táskából áll. Az első olyan töltőberendezés, amely útközben is használható, 22kW töltőteljesítménnyel. A töltőberendezés Plug&Play módszerrel működik, automatikusan felismeri a csatlakozóaljat és a jármű paramétereit.

Terméklap


A termékek már megvásárolhatók, kérdésével bátran keresse munkafelvevőinket, értékesítőinket!

 

Zvara
Ernő

Szerviztanácsadó
Telefonszám: +36 37 502 171
Mobiltelefonszám: +36 20 583 6536
Fax:

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.