Sándor Autóház Ajánlatok és akciók

Aktuális ajánlataink

 • skoda
  Ajánlatok és akciók 2022.09.06.

  A családi sportautó legújabb generációja az új OCTAVIA RS

  RS. A mágikus két betű, amely egy családi autóból sportos modellt varázsol. Ha pedig ez a két betű az OCTAVIA neve után áll, biztos lehetsz benne, hogy olyan autóban ülsz, amellyel még az unalmas reggeli iskolajáratok is élményvezetéssé változnak.   Az új OCTAVIA RS számos részletében különbözik a hagyományos verzióktól.

 • skoda
  Ajánlatok és akciók 2022.09.06.

  Elektromos. SUV. ŠKODA ENYAQ iV.

  Az új ŠKODA ENYAQ iV az első olyan modellünk, amelyet az alapoktól elektromos autónak terveztünk. Csakis így tudtuk elérni a kitűzött célt: egy olyan teljesen elektromos SUV modellt, amely a mai csúcstechnológiát nyújtja az Ön számára, megalkuvás nélkül. Ezért lehet a ŠKODA ENYAQ iV már első pillantásra is innovatív és minden részletében lenyűgöző.

 • hibrid
  Ajánlatok és akciók 2022.09.06.

  Magabiztos választás - SUPERB iV PLUG-IN HYBRID

  Kettő az egyben. Ismerős a szlogen, igaz? Akkor szokták ezt emlegetni, amikor elég egy valamit használnunk ahhoz, hogy két teljesen különböző termék előnyét élvezhesssük. Ritkán teljesül maradéktalanul ez az ígéret, de a ŠKODA SUPERB iV esetében ez nem csupán egy üres szlogen. Hiszen a SUPERB iV ötvözi a benzinmotor és az elektromos meghajtás legjobb tulajdonságait. Egyszerre figyelhetünk a környezetünkre és utazhatunk messzebbre is, kompromisszummentesen. Ismerje meg SUPERB iV-t, az első plug-in, avagy konnektoros-hibrid modellünket.

 • octavia
  Ajánlatok és akciók 2022.09.06.

  Az új ŠKODA OCTAVIA

  Az új OCTAVIA az attraktív dizájnja mellett még tágasabb és praktikusabb lett.A megújult asszisztens rendszerek segítségével pedig biztonságosan utazhat, bármerre is vezessen az út.

 • kamiq
  Ajánlatok és akciók 2022.09.06.

  SKODA KAMIQ, a legújabb SUV modell!

  A ŠKODA egy harmadik modellel egészítette ki európai SUV választékát: ŠKODA KAMIQ. A ŠKODA KODIAQ és KAROQ modellekhez hasonlóan a KAMIQ neve is az észak-kanadai és grönlandi inuitok nyelvéből származik: valami tökéletesen illeszkedőt jelent. A növekvő városi SUV szegmensbe tartozó ŠKODA KAMIQ tökéletesen egyesíti egy szabadidőautó előnyeit - mint a megemelt hasmagasság és üléspozíció - egy városi kompakt autó agilitásával. Az új KAMIQ emocionális dizájnnal, korszerű asszisztens, infotainment rendszerekkel, tágas helykínálattal és számos Simply Clever megoldással megfelel számos ügyfélkör igényeinek.

 • skoda
  Ajánlatok és akciók 2021.07.08.

  Az új OCTAVIA iV és COMBI iV

  Ha akarja elektromos, ha akarja hibrid vagy benzines. Csatlakozzon a városi utazások új korszakához. Csak töltse fel akár egy egyszerű konnektorról az új ŠKODA OCTAVIA iV akkumulátorát, hogy csendben, kibocsátásmentesen indulhasson el reggel a városba a mindennapi ügyeket intézni. Akár 60 kilométeren át tisztán, elektromosan. Ha pedig hosszabb távra indulna, élvezze a 1,4 TSI motor nyújtotta előnyöket.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.