Sándor Autóház Ajánlatok és akciók

Aktuális ajánlataink

  1. Ajánlatok és akciók
  2. A családi sportautó legújabb generációja az új OCTAVIA RS
2020.12.09.
Ajánlatok és akciók

A családi sportautó legújabb generációja az új OCTAVIA RS

RS. A mágikus két betű, amely egy családi autóból sportos modellt varázsol. Ha pedig ez a két betű az OCTAVIA neve után áll, biztos lehetsz benne, hogy olyan autóban ülsz, amellyel még az unalmas reggeli iskolajáratok is élményvezetéssé változnak.   Az új OCTAVIA RS számos részletében különbözik a hagyományos verzióktól.

skoda

Dinamikus megjelenését olyan fekete kiegészítők is fokozzák, mint a hűtőrács, a diffúzor, a visszapillantó tükörházak és a hátsó légterelő. A gyönyörű és sportos 18 vagy 19 collos felnik mögött felsejlenek a vörösre fényezett féknyergek. Természetesen az RS logó számos helyen megjelenik kint és bent is. Az üléseknél és a kárpiton, az új, háromküllős kormánykeréken és az alcantara borítású műszerfalon. Kontrasztos varrás a belső térben, amely opicionálisan vörös, vagy szürke/ezüst lehet.

Persze az új ŠKODA OCTAVIA RS igaz arcát akkor mutatja meg, amikor elindul vele.

Van annál jobb érzés, amikor nem kell lemondania arról az élményről, amit egy OCTAVIA RS nyújt, de mégis nyugodt lelkiismerettel nyomhatja a gázpedált, mert közben megóvja környezetét is? Az új, konnektoros hibrid OCTAVIA RS iV ezt nyújtja Önnek. És még akár 245 lóerő összteljesítményt és 400 Nm nyomatékot is. A többiről pedig felesleges beszélni, érezni kell, bár néhány részletről azért még érdemes tudnia.

Elektromos hajtás
Teljesen elektromos hajtás, akár 60 kilométeren át. A nagy teljesítményű akkumulátornak köszönhetően teljesen kibocsátásmentesen autózhatsz akár egész nap a városban. És ha lemerül az akkumulátor, akár 3,5 óra alatt újratöltheted

Hibrid üzemmód
Hosszabb távon szeretnéd élvezni az elektromos hajtás előnyeit? A megoldás, ha hibridként használod az új ŠKODA OCTAVIA RS iV-t. Ilyenkor az elektromos motor csak az induláskor segít be, növelve a gyorsulást, és csökkentve a fogyasztást és ezzel a kibocsátást.

1.4 TSI
Sprint helyett maraton? A hagyományos 1.4 TSI benzinmotor és 40 literes üzemanyagtank segítségével akár tízszer is megfuthatod.

A teljes LED Matrix fényszórók és speciálisan tervezett LED ködlámpák adják az OCTAVIA RS jellegzetes megjelenését. Mindez kiegészítve a fényes fekete hűtőráccsal és az első lökhárítóban a fekete diffúzorral, melyek így együtt adják az OCTAVIA RS elejének sportos megjelenését.

A mások által legtöbbet látott hátsó részen a lökhárítóba épített diffúzor és a csomagtérajtón lévő spoiler rögtön elárulja, hogy milyen OCTAVIA modellel van dolgunk. Ha mégsem lenne azonnal egyértelmű, akkor a két kipufogó és a lökhárító csíkszerű fényvisszaverője nyomatékosítja mindenki számára: ez egy új OCTAVIA RS.

SZÉRIAFELSZERELTSÉGEK:

  • "LIGHT csomag" (LED Mátrix fényszórók, TOP LED hátsó lámpák)
  • "KESSY FULL" - Keyless Access
  • Könnyűfém keréktárcsák (18")
  • Rádió "Bolero"
  • Digitális műszerfal
  • Sport lökhárító "RS" elöl és hátul
  • Alumínium pedálszett
  • stb.

Kőrösi
Zoltán

Értékesítési Vezető
Telefonszám:
Mobiltelefonszám: +36 20 583 6515
Fax:

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.