Sándor Autóház Ajánlatok és akciók

Aktuális ajánlataink

  1. Ajánlatok és akciók
  2. Magabiztos választás - SUPERB iV PLUG-IN HYBRID
2020.03.11.
Ajánlatok és akciók

Magabiztos választás - SUPERB iV PLUG-IN HYBRID

Kettő az egyben. Ismerős a szlogen, igaz? Akkor szokták ezt emlegetni, amikor elég egy valamit használnunk ahhoz, hogy két teljesen különböző termék előnyét élvezhesssük. Ritkán teljesül maradéktalanul ez az ígéret, de a ŠKODA SUPERB iV esetében ez nem csupán egy üres szlogen. Hiszen a SUPERB iV ötvözi a benzinmotor és az elektromos meghajtás legjobb tulajdonságait. Egyszerre figyelhetünk a környezetünkre és utazhatunk messzebbre is, kompromisszummentesen. Ismerje meg SUPERB iV-t, az első plug-in, avagy konnektoros-hibrid modellünket.

hibrid

PLUG-IN HIBRID

Az akkumulátort 3 óra 30 perc alatt lehet egy 3,6 kW teljesítményű fali doboz segítségével feltölteni, vagy 6 óra alatt egy standard 2,3 kW-os háztartási dugaszoló aljzat segítségével. Mozgás közben a ŠKODA SUPERB iV Plug-in Hybrid töltheti az akkumulátort, vagy fenntarthatja az akkumulátor töltöttségi szintjét a benzinmotorral; a rekuperációnak köszönhetően az energia fékezés közben is
visszanyerhető.A WLTP ciklusban akár 55 km-re is képes teljesen elektromos módban megtenni minden emissziós kibocsátás nélkül.

HIBRID technológia

Az elektromos motor teljesítménye 85 kW, míg az 1.4TSI motor 115 kW (156PS)
teljesítményt nyújt. A két erőforrás együttes teljesítménye 160 kW (218PS), és
együttesen kevesebb, mint 35 g / km szén-dioxid-kibocsátást eredményeznek.

Választható teljesítmény

Az akkumulátor töltöttségi szintjétől függően a vezető választhat egy teljesen elektromos E-módból, egy hibrid üzemmódból - amelyben a benzinmotor és az elektromos motor közötti kölcsönhatást elektronikusan szabályozzák - és egy SPORTmode-ról a csúcsteljesítmény érdekében. Teljesen feltöltött akkumulátorral és 50 l benzint tartalmazó teljes tartállyal a SUPERB iV megállások nélkül akár 850 km-t képes megtenni.

Visszanyerhető energia

Mozgás közben a ŠKODA SUPERB iV töltheti az akkumulátort, vagy fenntarthatja az akkumulátor töltöttségi szintjét a benzinmotorral; a rekuperációnak köszönhetően az energia fékezés közben is visszanyerhető. Ez azt jelenti, hogy mindig van elegendő energia a hosszabb utak "utolsó kilométereinek" elektromos úton történő megtételére kibocsátás nélkül - például a városi alacsony kibocsátású területeken.

 A ŠKODA a SUPERB iV-jét az új, harmadik generációs központi rendszerével szerelte fel. A 8 hüvelykes képernyővel rendelkező Amundsen navigációs rendszer alapkivitelben, míg a Columbus verziója 9,2 hüvelykes képernyővel, gesztusvezérléssel és testreszabható kezdőképernyővel opcionálisan választható. Legalább négy USB-port áll rendelkezésre: az USB Type-C aljzat a középső konzolban és Type-A port a JumboBox-ban alapkivitelként; hátul két további C típusú aljzat része az opcionális "Üzleti utas" csomagnak.

 A legújabb SmartLink technológia lehetővé teszi az okostelefon-alkalmazások vezeték nélküli elérését a jármű kijelzőjén (csak az AppleCarPlay esetén). A beépített eSIM a mellékelt adat megosztással állandó internetkapcsolatot biztosít, lehetővé téve például a valós idejű forgalmi információkat, illetve az online adatokkal támogatott gyorsabb és pontosabb útvonal számításokat. Az olyan információs és szórakoztató alkalmazások, mint például az időjárási vagy a hírek, amelyek szintén használják az autó adatmegosztását, közvetlenül elérhetők a központi kijelzőn.

Bővebb információért keresse értékesítési vezetőnket az alábbi elérhetőségeken:

Zoltán
Kőrösi

Értékesítési Vezető
Telefonszám:
Mobiltelefonszám: +36 20 583 6515
Fax:

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.