Sándor Autóház Szolgáltatásaink az értékesítés területén

  1. Sándor Autóház Kft.
  2. Szolgáltatásaink az értékesítés területén
2021.05.06.

Szolgáltatásaink az értékesítés területén

Új autót szeretne vásárolni? Netán használt autót keres? Keresse fel gyöngyösi szalonunkat, értékesítőnk az alábbi szolgáltatásokkal várja Önt az új évben is!

skoda

IGÉNYFELMÉRÉS-TANÁCSADÁS 

Cégünk értékesítési vezetője évek ót áll az Önök rendelkezésére, segít megtalálni az igényeiknek megfelelő tökéletes autót. Tevékenységünk révén kész átfogó felvilágosítást adni leendő gépjármű vásárlók részére autó információkkal, lízing szerződésekkel, casco-biztosítással, aktuális akciókkal és egyéb, ezen a területen fontos kérdésekkel kapcsolatban.

KIVÁLASZTÁS 

A megfelelő autó kiválasztása sokszor nem egyszerű feladat, hacsak nem céltudatosan érkezünk a szalonba. Szakértő értékesítőnk, ebben a fontos kérdésben is segít Önnek, hiszen nem mindegy, hogy hobbyautóról vagy családi autóról van szó. 

TELJES KÖRŰ ÜGYINTÉZÉS

Értékesítőnk minden, a gépjármű vétellel, ügyintézéssel kapcsolatos teendőket elvégzi, az első forgalomba helyezés előtt elvégezzük az adminisztrációs és átiratási feladatokat. Műszaki vizsga, regisztrációs adó, forgalmi engedély, rendszám kiváltás,ezekkel sem kell Önnek foglalkoznia, mi elintézzük teljes körűen Ön helyett.

BIZTOSÍTÁSKÖTÉS 

 A piacon lévő valamennyi biztosítótársasággal kapcsolatban állunk, így széleskörű kínálatot tudunk biztosítani. Casco biztosítások ügyintézésével is foglalkozunk, melyben szintén szívesen segítünk leendő ügyfeleinknek, legyen az részleges, illetve teljes körű Casco-biztosítás.

LÍZING-ÜGYINTÉZÉS

A Porsche Finance Zrt. által kínált zárt végű pénzügyi lízinget magánszemélyek, társas vállalkozások, gazdálkodó szervezetek, egyéni vállalkozók vehetik igénybe, a nyílt végű pénzügyi lízing pedig, kifejezetten a vállalkozásoknak előnyös. Társas vállalkozások, egyéb gazdálkodó szervezetek, egyéni vállalkozók vehetik igénybe.

OPERATÍV LÍZING ÉS RELAX PLUSZ BÉRLET

Az operatív bérleti konstrukció kifejezetten a vállalkozásoknak előnyös, a Bérlő használati jogot kap a futamidő alatt a Bérbeadó tulajdonát képező gépjárműre. A Bérlő a futamidő lejártával nem szerez tulajdonjogot, a gépjárművet visszaadja a Bérbeadónak és új bérletet indíthat egy új gépjárművel.

A Relax Plusz bérlet előnyeit pedig a magánszemélyek vehetik igénybe, hiszen most akár 0 forint kezdő befizetéssel, egy tervezhető, fix havi bérleti díjért cserébe új autóba ülhet, és soha többé nem kell olyan dolgokkal foglalkozni, amelyekre nincs ideje, amelyekhez nincs kedve, vagy amik egyszerűen csak nem érdeklik.

HASZNÁLT AUTÓ BESZÁMÍTÁS

Szalonunkban különböző típusú gépjárműveket számítunk be új vagy használt autó vásárlása esetén, állapottól és futásteljesítménytől függően. Beszámítás előtt előzetes időpont-egyeztetést követően végezzük el a gépjármú állapotfelmérését. 

HASZNÁLT AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Gyöngyösi telephelyünkön használt autó értékesítéssel is foglalkozunk, az aktuális autó listát megtalálja honlapunkon a Használtautó fül alatt, amennyiben további kérdése van, keresse fel értékesítőnket a megadott elérhetőségeken.

 

 

ÉRDEKLŐDÉS

Kérdése van? Tesztvezetésre jelentkezne? Ajánlatot kér?

Keresse bátran értékesítőnket az alábbi elérhetőségeken!

Kőrösi
Zoltán

Értékesítési Vezető
Telefonszám:
Mobiltelefonszám: +36 20 583 6515
Fax:

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.