Sándor Autóház Kösse meg biztosításait a Sándor Autóház segítségével!

  1. Sándor Autóház Kft.
  2. Kösse meg biztosításait a Sándor Autóház segítségével!
2022.02.03.

Kösse meg biztosításait a Sándor Autóház segítségével!

Kösse meg biztosítását nálunk, mi mindent elintézünk Ön helyett régi és új biztosításával kapcsolatban!

skoda

Termékeink: 

-Kötelező gépjármű felelősségbiztosítás: A gépjármű üzemeltetése során másoknak okozott károk megtérítését szolgálja. Közúti forgalomban gépjármű csak úgy vehet részt, ha érvényes kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződéssel rendelkezik. 

-CASCO biztosítás: A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás csak azokat a károkat téríti meg, amit mi okozunk egy másik autónak. Így, ha véletlenül kárt okozunk, akkor a saját gépjárművünkben keletkezett kárt nem téríti meg nekünk senki, csak a casco biztosítás. Ezen felül a viharok, vagy más természeti jelenségek okozta károk megtérülését is csak a casco biztosítja.

-Lakásbiztosítások: Egy megfelelő lakásbiztosítás megkötésével egy-egy káreseményt követően az eredeti állapot helyreállítása felgyorsítható, biztosítható és további anyagi terhet már nem jelent számunkra. Sokan nem gondolnánk, de olyan helyzetekben is segítségünkre lehet lakásbiztosításunk, amikor elveszítjük bankkártyánkat, vagy véletlenül kárt okozunk mások értékeiben. 

-Utasbiztosítások: Az utasbiztosítás a külföldön fellépő veszélyhelyzetek, az aktuálisan felmerült károk mértékével segít (pl. baleset, betegség, poggyászkárok, stb.).Az  utasbiztosítás asszisztencia szolgáltatást is tartalmazhat, ami annyit tesz, hogy szorult helyzetben nem csak az anyagiakat rendezi helyettünk, de minden szükséges szervezést, intézkedést is lebonyolít külföldön.

-Balesetbiztosítás: A balesetbiztosítás célja, hogy anyagilag járuljon hozzá felépülésünkhöz, hogy minél jobb körülmények között teljen rehabilitációnk, ha balesetet szenvedünk. A balesetbiztosítások területi hatálytól függetlenül érvényesek, belföldön és külföldön egyaránt jogunk van a kárkifizetésre.

-Életbiztosítások: Egy megfelelő életbiztosítás biztosíthatja családtagjai számára a szükséges anyagi támogatást, hogy a család szorult helyzetben egyről a kettőre tudjon haladni akkor is, ha a gyerekek kicsik, de akkor is, ha már esetleg nagykorúak.

-Vállalati biztosítások: A legtöbb hazai biztosítótársaság rendelkezik olyan komplett vagyonbiztosítási csomaggal, amely kimondottan a kis- és közepes vállalkozások vagyonbiztosítási igényeit elégítik ki. Ezek a biztosítások jellemzően modul rendszerűek, azaz a szolgáltatások rugalmasan igazíthatók az igényeknek megfelelően. 


Védje Ön is utastársait, saját magát, autóját és házát, hasonlítsa össze értékesítőnk segítségével a 12 biztosító ajánlatát és válassza ki közülük az Önnek megfelelőt.

Ne halogassa, keresse fel most értékesítőnket az alábbi elérhetőségeken!

Zoltán
Kőrösi
Értékesítési Vezető
Telefonszám 
Mobiltelefonszám +36 20 583 6515
Fax 

Akár otthonából is össze tudja hasonlítani a 2022-es biztosítási díjakat, online kalkulátorunk segítségével!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.