Sándor Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Első dizájnrajzok az új ŠKODA FABIA MONTE CARLO változatról
2022.02.09.
Újdonság a ŠKODA-ról

Első dizájnrajzok az új ŠKODA FABIA MONTE CARLO változatról

Hivatalos dizájnrajzokkal kínál betekintést új FABIA MONTE CARLO modelljére a ŠKODA AUTO. A sportos lifestyle-változatok tizenegy éve, a FABIA második generációjával jelentek meg a cseh autógyártó kínálatában. A jellegzetes fekete MONTE CARLO elemek különösen kiemelik a FABIA negyedik nemzedékének érzelmekben még gazdagabb vonalvezetését és dinamikus arányait. A sportos karakterű beltérben karbonhatású anyagok és vörös dekorbetétek szolgálnak vizuális stílusjegyekként.

skoda

Az új ŠKODA FABIA MONTE CARLO külső dizájnrajzai jól érzékeltetik, hogyan erősítik tovább a modellváltozat jellegzetes vizuális elemei az új FABIA az eddiginél is érzelemdúsabb formai nyelvezetét és dinamikusabb fellépését. A ŠKODA-hűtőrács szegélye itt éppúgy fekete, mint a nagyméretű alsó légbeömlő nyílással kiformált, modellspecifikus első lökhárító légterelő pereme, s szintén fényes fekete bevonatot kaptak a csomagtérajtó feliratai, a sportos hátsó lökhárító diffúzoreleme, a külső visszapillantó tükrök házai, az ablakszegélyek, az oldalsó küszöbborítások és a hátsó légterelő. Az első sárvédőket MONTE CARLO plakett díszíti.

Az utastér is túlnyomórészt fekete színű. Az állítható magasságú sportülések integrált fejtámlával készülnek, a háromküllős multifunkciós sportkormány pedig szintén MONTE CARLO plakettet hordoz. A kormánykerék karimája, valamint a kézifék- és a sebességváltókar bőrborítása fekete díszvarrású, míg az üléskárpitokon, a műszerfal vízszintes dekorbetétjén, a középkonzolon és a feltűnő kialakítású ajtófogantyúkon célzottan vörös stílusjegyek tűnnek fel. Az első ajtók kartámaszait és a műszerfal alsó részét modellspecifikus karbonhatású felülettel alakították ki.

Immár 2011 óta viselik a ŠKODA AUTO dinamikus lifestyle-kompaktmodelljei a MONTE CARLO nevet, fekete karosszériarészletekkel, sportos belsővel és még gazdagabb alapfelszereltséggel idézve a legendás Monte Carlo Ralin aratott ŠKODA-sikereket. Ez a felszereltségi változat tizenegy évvel ezelőtt a FABIA második generációjával jelent meg a ŠKODA palettáján, amelynek utódja mellett később a CITIGO, a YETI és a RAPID SPACEBACK választéka is MONTE CARLO verzióval bővült. A ŠKODA jelenleg a SCALA MONTE CARLO és a KAMIQ MONTE CARLO változatokat kínálja, hamarosan pedig az új, negyedik generációs FABIA is e portfóliót bővíti.


Image
Image

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.