Újdonság a ŠKODA-ról
2021.07.28.

SUPERBRANDS díjas márka lett a ŠKODA

Újabb rangos elismerést tudhat magának a ŠKODA Magyarországon: ezúttal a Superbrands nívós zsűrije tartotta méltónak a márkát a Superbrands díjra. A ŠKODA számára azért fontos ez a megtiszteltetés, mert ez is bizonyítja, hogy kiemelkedő hatékonysággal, töretlen lelkesedéssel és elhivatottsággal építi a márkát az országban.
skoda

A ŠKODA márka magyarországi sikeres eredményeihez jelentősen hozzájárul a magas szintű és széleskörű ügyfélkiszolgálással, folyamatos képzéssel és fejlesztéssel ellátott márkakereskedői és szervizhálózat.

Az elmúlt években a magyarországi ŠKODA márkakereskedői és szerviz hálózat kollégái több kategóriából is megannyi díjat szereztek meg a ŠKODA gyár által szervezett nemzetközi "szakmák versenyén". Olyan kategóriákról beszélünk, mint szerviztanácsadó, szerviz technikus, fényező, szerviz diagnoszta, alkatrészellátási vezető valamint értékesítési tanácsadó és értékesítési vezető, emellett díjazzák az importőri képviselő kollégákat is. Külön kiemelendő, hogy nálunk dolgozik a világ egyetlen kétszeres ŠKODA értékesítési tanácsadó világbajnoka, Szerencsi László is.

"Büszkeséggel tölt el minket az, hogy a brandépítésbe fektetett munka nem csak az értékesítési számokban, hanem rangos elismerésekben és a magas ügyfélelégedettségi számokban is kifejeződik. A díj elnyerése egyértelmű bizonyítéka annak, hogy kollégáim kemény munkája kifizetődik" - mondta el a díj kapcsán Németh János, a ŠKODA márkaigazgatója.